راهنمای گزارش نویسی طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا
راهنمای گزارش نویسی طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا به منظور انتقال تجربیات بدست آمده و تهیه گزارش بررسی طغیان این بیماری تدوین شده است. این راهنما در شرایط رخداد طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا توسط تیم های بررسی طغیان و واکنش سریع و پژوهشگران مورد استفاده قرار گیرد. راهنمای حاضر در 9 بخش عنوان، چکیده، مقدمه، روش کار، نتایج، بحث، نتیجه گیری، تضاد منافع و منابع تهیه شده است. هر بخش شامل قسمت های مختلفی است که سعی شده است تمام جزئیات مربوط به تهیه یک گزارش کامل را در بر گیرد.
چک لیست ارزیابی اولیه طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا
چک لیست ارزیابی اولیه طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا به منظور تشخیص طغیان واقعی از طغیان کاذب و تایید طغیان در مراحل اولیه گزارش یک طغیان و افزایش موارد بیماری های منتقله از آب و غذا طراحی شده است. در طراحی این چک لیست تمام جنبه های مربوط به وقوع طغیان یک بیماری منتقله از آب و غذا و هم چنین سناریوهای احتمالی وقوع یک طغیان کاذب در سه قسمت بررسی های آزمایشگاهی، بررسی های محیطی و بررسی های اپیدمیولوژیک در قالب سوال، توضیحاتی درباره هر سوال و هم چنین ارائه توصیه هایی در صورت هر کدام از پاسخ های بله، خیر، مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به ماهیت هر سوال، سه رنگ قرمز (برای وقوع طغیان واقعی)، سبز( برای عدم وجود طغیان و افزایش کاذب موارد) و آبی( برای بررسی بیشتر)، برای پاسخ ها در نظر گرفته شده است.
فرم جمع آوری اطلاعات موارد بیماری های منتقله از آب و غذا
فرم جمع آوری اطلاعات موارد بیماری های منتقله از آب و غذا در هنگام بررسی طغیان این بیماری و به منظور جمع آوری و ثبت اطلاعات بیماران طراحی شده است. این فرم در10 قسمت شامل ویژگی های دموگرافیک، زمان، بیماری، منبع آلودگی، و نتایج تهیه شده است.